reduir font ampliar font

català


                 

   

Seguiment del Pla Municipal de Política de Dones

 

L´any 2006 mitjançant un pla d´ocupació promogut per l´Àrea de Promoció Econòmica de l´Ajuntament d´Amposta, subvencionat pel Servei d´Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu, es va contractar una tècnica/dona que va elaborar un Pla Municipal de Política de Dones.

Aquest Pla fou aprovat en el seu moment per Junta de Govern Local de l´Ajuntament d´Amposta.

Un cop finalitzat el Pla d´Ocupació dut a terme per la tècnica contractada, informem que qui va agafar la responsabilitat per continuar el seguiment del Pla municipal va ser l´organisme de Serveis Territorials de Benestar Social i Família de les Terres de l´Ebre.

Encara i així, des de l´Àrea de Promoció Econòmica em de remarcar que, des de llavors i, tot i no tenint l´acció directa actualment, no hi ha cap mena de discriminació en els nostres Plans d´Ocupació. Però sí que hi ha discriminació positiva a favor de les dones.

Val a dir que totes les accions les adrecem a tothom lluitant sempre per la igualtat d´homes i dones.
 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies