reduir font ampliar font

català


                 

   

Accessibilitat

 

Declaració de conformitat

L´Ajuntament d´Amposta declara el seu compromís per tal que les pàgines dels seus llocs Web existents, en aquest cas www.ampostapromocio.cat compleixin la legislació vigent respecte a l´accessibilitat web, i permetre així al major nombre possible d´usuaris un accés sense obstacles ni barreres.

 

Validació i compliment dels estàndards

Per tal d´aconseguir aquest objectiu, aquests llocs web han estat adaptats a les Directrius d´Accessibilitat per al Contingut Web 2.0 del W3C, per tal de satisfer tots els punts de verificació de prioritat 2 (adequació de nivell AA, o doble A) definits a les especificacions de Pautes d´Accessibilitat al Contingut a la Web (WCAG 2.0) per la Iniciativa d´Accessibilitat Web (WAI) del Consorci World Wide Web (W3C). S´ha de tenir en compte, però, que algunes de les pautes són objectives i estan subjectes a possibles interpretacions segons el seu context. Es poden consultar aquestes pautes a http://www.w3.org/Translations/WCAG20-ca/.

 

L´accessibilitat de les pàgines d´aquests llocs web es revisa prèviament a la seva publicació.

Si detecta dificultats d´accés o vol fer algun suggeriment relacionat amb l´accessibilitat d´aquests llocs web, pot contactar amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte, o be directament per correu electrònic: ajuntament@amposta.cat.

 

Amposta, juny de 2015

 Servei Català d´Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons social europeu

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´Experiència Professional per a l´ocupació juvenil a Catalunya «Joves per l’ocupació», regulat per l´Ordre EMO/293/2012 i modificada per l´ordre EMO/270/2013.


Ajuntament d’Amposta (Comerç, Joventut i PAO) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta
ajuntament@amposta.cat | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies